2011. június 27., hétfő

Gold-extender pénisznyújtó/növesztő készülék - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

UTOLSÓ 2 DARAB!
A Gold-Extenderről klinikailag bizonyították, hogy biztonságosan fejti ki hatását, tehát elégedett lehet: a legjobbat kapja a pénzéért.
A klinikai kísérlet eredménye azt mutatja, hogy a kísérleti alanyok átlag 24 %-os nagyobbodást tapasztaltak a Jes-Extender használatát követoen. Egyes alanyok 40 %-nál nagyobb hosszabbodást tapasztaltak..
A klinikai kísérletbol levont következtetések
Átlag 30%-os méret növekedés, de még 44%-osat is jegyeztek fel
A merevedési zavar helyreállása a felhasználók 61%-ánál
Az érzékenység visszanyerése a felhasználók 90%-nál
A hímvessző méret javulása 100 000 felhasználó esetében
A hímvessző görbeségének korrekciója
Az orvosok egyetértenek abban, hogy a Gold- extender™ a piacon kapható egyik legbiztonságosabb, legátfogóbb hímvessző nagyobbító megoldás.
A Gold-Extender nyújtás révén segíti elő az emberi test azon természetes képességét, hogy fizikai hatásra megváltozzon és átalakuljon. Ha egy adott testrészt folyamatos, állandó nyújtásnak tesznek ki, a sejtek ezen a területen osztódni és szaporodni kezdenek, ami megnöveli a szövetek tömegét. A hímvessző hosszúsága és szélessége (kerülete) egyaránt megnő.
Míg a hímvesszőt kifelé nyújtják, a sejtek száma és a hímvessző teljes térfogata is nagyobb lesz. A hímvessző hosszának megnyújtásával mind a hosszúság, mind a kerület növekedését kiválthatjuk a hímvesszőjében található szövetek reagáló képességének köszönhetően.
A Jes-Extender elve egyszerű és egyben logikus is. Kihasználva a test természetes alkalmazkodóképességét, a hímvessző mérete megnövelhető az egészségügyi szakemberek által "nyújtás"-nak nevezett módszerrel.
Ezt a természetes elvet sok különböző kultúrában ismerték és használták évszázadokon át , hogy fejlesszék és megnyújtsák a különféle testrészeket. Ugyanezt az elvet használták a sebészetben az ujjak és a lábak meghosszabbítására és az arcszövetek hibáinak elfedésére.
Az ókori Egyiptom fáraói a hímvesszőre akasztott súlyok gyakorlatát javasolták hímvessző nagyobbító módszereként. Ez a gyakorlat ugyanúgy megfigyelhető egyes afrikai törzseknél, mint pl. az észak-kelet-ugandai Karamojong törzsnél. Egy Karamojong fiúról azt beszélték, hogy serdülőkorában kő korongokat akasztott hímvesszője végére. Vagy a thai bennszülött törzs tagjai, akik a nyakukat nyűjtják gyűrűk feszító hatása révén. Nem is beszélve ar afrikai "tányárajkú" törzs egyedeiről: -)
A nyújtás a modern világban is egyre gyakrabban alkalmazzák pl.: a plasztikai sebészetben a szövet tágítására. Az újonnan képződött szövetet a bőrhibák, égési sebek és a kopasz területek elfedésére használják. Az ortopéd sebészetben is használják a csontok és az újpercek diafízisének megnagyobbítására.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-03 20:44
. Gold-extender pénisznyújtó/növesztő készülék - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Fontos